Τώρα, το Οnline-Οrdering όπως το θέλετε!

Μην αφήσετε κανέναν & τίποτα να μπει ανάμεσα σε εσάς & τους πελάτες σας

Επιταχύνετε τον ψηφιακό σας μετασχηματισμό και γίνετε η No 1 επιλογή των πελατών σας που προτιμούν να παραγγέλνουν μέσω internet το φαγητό τους

Η Megasoft δημιούργησε το κατάλληλο εργαλείο για να διαχειρίζεστε και να έχετε τον απόλυτο έλεγχο της παραγγελιοληψίας από το internet, ορίζοντας εσείς την τιμολογιακή σας πολιτική, τις προωθητικές σας ενέργειες και την ψηφιακή σας στρατηγική απλά και άμεσα! Αποκτήστε το δικό σας e-shop και διαμορφώστε την εμφάνιση του με ελάχιστα κλικ και σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Τώρα οι πελάτες σας παραγγέλνουν τα προϊόντα σας εύκολα, γρήγορα και με συνέπεια στο μενού και στις διαθεσιμότητες αφού το e-shop είναι σε άμεση σύνδεση με την POS εφαρμογή σας.

Με ελάχιστο κόστος, αποκτήστε το δικό σας e-shop εστίασης και δώστε την ευκαιρία στους πελάτες σας να καταχωρούν τις προτιμήσεις τους και να απολαμβάνουν τα προϊόντα σας στο χώρο τους  χωρίς μεσάζοντες, χωρίς προμήθειες, χωρίς εξαρτήσεις!

Συνέπεια & εμπιστοσύνη

Το e-shop ενημερώνεται από την POS εφαρμογή PRISMA Win για το μενού, τις υποκατηγορίες τους τροποποιητές, τις τιμές, τις προσφορές και τις διαθεσιμότητες γεγονός που εξασφαλίζει συνέπεια προς τους πελάτες σας αφού αυτό που βλέπουν στο e-shop είναι συνεχώς ενημερωμένο, πραγματικό και δεν αφήνει περιθώρια για λάθη που θα τους δυσαρεστούσαν. Έτσι κερδίζετε την εμπιστοσύνη τους και είναι σίγουρο ότι θα επιστρέψουν ξανά και ξανά.

To Οnline-Οrdering όπως το θέλετε!

Translate »