Η επιχείρησή σας παντού.

Λύσεις mobility για κάθε σύγχρονη επιχείρηση που θέλει να είναι μπροστά!

Απεριόριστες δυνατότητες

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για την επιχείρησή σας, στην παλάμη του χεριού σας Παραγγελίες, Εισπράξεις, Απογραφές και Τιμολογήσεις συνεχίζουν να εκτελούνται από το smartphone ή το tablet σας, χωρίς να περιορίζονται μόνο εντός επιχείρησης! Η Megasoft δημιούργησε την SaaS οικογένεια PRISMA Win Live που εγκαθίσταται σε tablet ή σε smartphone και σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες και λειτουργίες της εμπορικής σας διαχείρισης PRISMA Win, ώστε να μπορείτε να βάλετε παραγγελίες, να κάνετε εισπράξεις, να εκτελέσετε απογραφές και να τιμολογήσετε, όπως ακριβώς θα κάνατε αν ήσασταν εντός επιχείρησης.

Ασφάλεια δεδομένων

Προσφέρει τον συνδυασμό της αποκλειστικής διαχείρισης των δεδομένων σας και της δυνατότητας να ανεβάσετε στο cloud τις πληροφορίες εκείνες και μόνο που επιθυμείτε να προβάλλετε σε φορητές συσκευές τύπου smartphone και tablet.

Συνεχής συγχρονισμός

Το σύστημα συγχρονισμού εξασφαλίζει την επικοινωνία μεταξύ των Live και των εμπορικών εφαρμογών και είναι αυτό που ορίζει το πότε θα πραγματοποιείται η αποστολή και η ενημέρωση των δεδομένων από και προς την κεντρική βάση. Ο συγχρονισμός μπορεί να γίνεται αδιάλλειπτα, έτσι ώστε η έξυπνη συσκευή να είναι συνεχώς ενημερωμένη με νέες εγγραφές και αλλαγές και η εμπορική διαχείριση να ενημερώνεται άμεσα με τις όποιες πληροφορίες καταχωρούνται στην έξυπνη συσκευή.

3 εκδόσεις για να καλύψουν κάθε ανάγκη

Translate »